WRC Colts etsii uusia pelaajia

Laji on rugby ja joukkueen kotipaikka on Talin urheilupuisto. Joukkueeseen kuuluu 3 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

WRC Colts on kesällä 2018 aloitettu Warriors Rugby Club:n juniorijoukkue 13-17 -vuotiaille nuorille.

Ryhmä on suunnattu sekä aloittelijoille että jo mahdollisesti rugbya aiemmin harrastaneille. Harjoituksissa keskitytään paljon lajin alkeisiin hauskojen treenien merkeissä.

Kesällä 2018 treenit pidetään Talissa nurmella 4 (Purotie 8, 00380 Helsinki). Kentälle pääsee kulkemaan myös Ulvilantien kautta. Kartta alueesta löytyy täältä: https://drive.google.com/file/d/1v6t4ASpsuBQk0rPOEyEgDfy1SYGJVVgj/view?usp=sharing

Jos olet kiinnostunut liittymään WRC Colts -joukkueeseen, ota yhteyttä suoraan joukkueen toimihenkilöön tai sähköpostilla seuran hallitukseen (warriors(miuku)rugby(piste)fi), tai ilmesty suoraan paikalle treeneihin!
__
http://www.warriorsrugbyclub.org/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 8 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.